No Image Available

Zinderend Zuid-Afrika

 Auteur: Nathalie Bosscha  Pagina's: 104  Tags: afrikaboek |
 Beschrijving:

Nathalie zet in 1989 voor het eerst voet op de bodem van zuidelijk Afrika. De verslaving aan dit wonderbaarlijke continent is begonnen en laat haar niet meer los. In 2015 hakt ze de knoop door. Haar woonplaats Bergen in Noord-Holland laat ze achter zich om een nieuw avontuur te beginnen in het Lowveld: een gebied in het Noordoosten van Zuid-Afrika dat bekend staat om het Kruger Nationale Park en de omliggende gebieden met overweldigende, grotendeels nog ongerepte, natuur en een overvloed aan wilde dieren.

Ze vindt een vervallen, leegstaande lodge, begint de verbouwing en binnen afzienbare tijd opent ze Wild Dogs Safari Lodge.

Wat volgt zijn drukke, succesvolle jaren, waarin duizenden gasten van meer dan 40 verschillende nationaliteiten de dagen vullen en waar onvergetelijke avonturen worden beleefd.

In 2021 keert Nathalie terug naar Bergen en besluit haar passie en liefde voor dit ongeëvenaarde gebied te delen. In Zinderend Zuid-Afrika wisselt ze grappige, spannende en leuke avonturen af met interessante weetjes zodat de lezer, op ongedwongen wijze, kennis kan maken met het dagelijkse leven in de Afrikaanse bush.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug