No Image Available

Sightseeing Sofa

 Auteur: Ronald van Eekelen  Pagina's: 320  Tags: wereldreis |
 Beschrijving:

Een jaar lang reisden Jeannette en ­Ronald van Eekelen rond de wereld. Daarbij zijn zij langs de welbekende highlights gekomen, maar ze hebben ook bewust tijd genomen om minder bekende plaatsen te bezoeken. Nooit gek ver van elkaar vandaan, want het vliegtuig was taboe. Hun reis werd via internet gevolgd door een groot aantal enthousiastelingen die zelf met de meest uiteenlopende ideeën kwamen voor een kleine omweg of tussenstop. Het waren plekken waar zij zelf ooit waren geweest of juist nieuwsgierig naar waren.

Dit heeft geleid tot een inspirerend boek voor reizigers en thuisblijvers die ­behoefte hebben aan een andere blik of een reis in het verschiet hebben en deze willen uitbreiden met één of twee extra bijzondere bestemmingen. Zowel de plekken waar iedereen het over heeft, als plaatsen die in geen reisgids terug te vinden zijn, komen aan bod.

Toch was het niet alleen Sightseeing wat de klok sloeg. Keer op keer gingen Ronald en Jeannette met drie dezelfde vragen in het hoofd in gesprek met iemand die zijn Sofa op dat moment op die bewuste plek had staan. De steeds wisselende antwoorden geven het boek een sterk authentiek en persoonlijk karakter. En aangevuld met hun levendig beschreven eigen indrukken en talloze prachtige foto’s maken zij het verhaal compleet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug