No Image Available

Op reis met mijn tweede adem

 Auteur: Miet Heymans  Pagina's: 256  Tags: armenieaziebhutanboekchinaeuropageorgienepalnoorwegenruslandtibettranssiberie |
 Beschrijving:

Een boeiend reisverhaal door Azië

Miet had een aandoening waarbij haar luchtpijp langzaam maar zeker dichtgroeide. Nog vóór de operatie in Lausanne belooft ze zichzelf om na de revalidatie een tijdje te gaan reizen.

Met de rugzak op weg
Enkele maanden later is het zover: Miet pakt haar rugzak, neemt het vliegtuig naar Jerevan en start haar droomreis die zes maanden zal duren. Armenië, Georgië, Azerbeidzjan en Turkije vormen het eerste luik van deze reis. Noorwegen is een prachtig intermezzo alvorens ze naar Moskou vliegt. De Trans-Siberische trein brengt haar naar Beijing, maar tussenstops laten haar kennismaken met Rusland en Mongolië. Dan reist ze kriskras door China naar Kunming waar ze door voetproblemen even tot stilstand komt. Maar ze zet door en ondanks deze moeilijkheden trekt ze naar Tibet, Nepal en Bhutan.

Reisverslag met veel informatie
Geniet van dit reisverslag en ontdek een stukje van de wereld zoals Miet het zag en beleefde; als mens tussen de mensen, met aandacht voor grote en kleine dingen, met humor en verwondering. Haar kennis als historica en ervaring als reisbegeleidster zorgen er bovendien voor dat je ook heel wat achtergrondinformatie krijgt.

256 Pagina’s met een boeiend reisverslag en prachtige kleurenfoto’s. De moeite waard.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug