No Image Available

Op de motor!

 Auteur: Ralph Barger  Pagina's: 272  Tags: boekmotor |
 Beschrijving:

De mooiste Harley-verhalen! In Op de motor! noteert Sonny Barger zijn mooiste ervaringen, beste verhalen en grappigste anekdotes.

Ralph ‘Sonny’ Barger is een levende motorlegende. Hij rijdt al ruim zestig jaar motor. Als iemand weet wat het plezier van motorrijden is, dan is het Sonny Barger. Barger beschrijft als geen ander de onderlinge loyaliteit, de passie en de broederschap van motorrijders op de weg. Zijn boek staat vol ronkende motoren, stoere mannen met een klein hartje, mooie vrouwen en extreem hoge snelheden. Centraal staat het grote verlangen van iedere motorrijder: de ultieme vrijheid. Je ruikt het asfalt, de olie en het leer… je voelt de passie! Na het lezen van dit boek wil je niets anders dan…op de motor!

De pers schreef: ‘Sonny Barger verwoordt de totale motorcycle experience het best.’ En: ‘Een fascinerend kijkje in een unieke wereld waar slechts een gebod geldt: the code of the road.’ En: ‘Deze mannen zijn kwajongens gebleven en zouden we dat niet allemaal willen zijn?’ En ook: ‘Na het lezen van Bargers boek kocht ik een Harley!’ Sonny Barger (1938) is een levende legende. Hij is de oprichter van de Hells Angels Motorcycle Club. Zijn boeken zijn stuk voor stuk bestsellers. Sonny Barger woont vlakbij Phoenix, Arizona en is een member van de Cave Creek chapter.

Zie ook: www.sonnybarger.com

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug