No Image Available

Niet Alleen

 Auteur: Tim Voors  ISBN: 978 94 6404 064 7  Pagina's: 256  Tags: boekGelezenWandelen |
 Beschrijving:
Een avontuurlijke voettocht dwars door Nieuw-Zeeland

Loop met Tim Voors over de te Araroa Trail, ruim 3000 kilometer en 4 miljoen stappen dwars door de ruige natuur van Nieuw-Zeeland

Je gezin, werk en comfortabele leven in Nederland achterlaten om aan de andere kant van de wereld 3100 kilometer (4 miljoen stappen!) te gaan lopen: Tim Voors deed het en trok vijf maanden lang dwars door Nieuw-Zeeland. Zijn avontuurlijke voettocht voert hem van het Noordereiland naar het Zuidereiland, langs de Te Araroa Trail. Eerst is hij alleen, maar al snel ontmoet hij twee vrouwen die zijn reisgenoten en trail family worden. Samen trotseren ze stormen en wilde rivieren en bivakkeren ze in de wildernis. Het weer is onvoorspelbaar, de natuur ruig en adembenemend mooi.
In dit met foto’s en aquarellen geïllustreerde reisdagboek vertelt Tim over de ontberingen, over het weg-zijn van huis en over de voordelen van het samen lopen met vreemdelingen. Een verhaal over vrijheid, vriendschap en verbondenheid, dat je niet weg kunt leggen. Inspiratie voor sportieve, mentale én spirituele avonturiers.

Tim Voors (1972) loopt veel en graag. Zijn reizen voeren hem dwars door Amerika en de Pacific Crest Trail (3.286 kilometer), over de Te Araroa Trail in Nieuw-Zeeland (3.000 kilometer), de Japanse 88 Temples Trail (1.300 kilometer) en langs verschillende routes door Spanje en Santiago de Compostela.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug