No Image Available

Liften naar Suriname

 Auteur: Daan Goppel  Pagina's: 231  Tags: boekeuropamidden amerikasurinamezuid amerika |
 Beschrijving:

Liften naar Suriname, dat tot de moderne klassiekers van de eenentwintigste-eeuwse reisliteratuur gerekend kan worden, verhaalt over een jongeman die zijn droom probeert te verwezenlijken door zonder eigen vervoer naar de andere kant van de wereld te reizen.

In een tijd dat het massatoerisme zich tot in de verste uithoeken op aarde heeft verspreid, vormt Liften naar Suriname een aandoenlijke zoektocht naar een historisch-authentieke reiservaring, het verlangen om het werkelijke avontuur te beleven.

Liften naar Suriname is een reis naar het verre, een avontuur op eigen kracht vol bijzondere gebeurtenissen en vreemde ontmoetingen. Hoe slaagt Daan erin om de oceaan over te steken en tienduizend kilometer te worden meegenomen?

Liften naar Suriname is een moderne ontdekkingsreis. Het is het klassiek geworden verhaal van een jongen die zijn droom probeert waar te maken, door zonder eigen vervoersmiddel naar de andere kant van de wereld te reizen. Hoe slaagt Daan erin om tienduizend kilometer over land en zee te worden meegenomen?

Liften naar Suriname is een avontuur op eigen kracht, vol vreemde ontmoetingen en hilarische gebeurtenissen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug