No Image Available

In Je Eentje Op Avontuur

 Auteur: Rogers Susan Fox  Pagina's: 255  Tags: boekverhalenbundel |
 Beschrijving:

De vrouwen in deze vrolijke collectie reisverhalen verkennen in hun eentje de wilde natuur. Zij bevre-digen daar niet alleen hun zucht naar avontuur, maar vinden er ook troost, hoop en moed.

Terwijl vele vrouwen alleen maar dromen van een soloavontuur, laten deze vrouwen zien hoe het werkelijk moet. Of ze nu liften in Nepal, met haaien zeilen bij Cape Cod of in hun uppie kamperen om zichzelf te bewijzen dat ze stoer zijn. Deze vrouwen beschrijven niet alleen hun reizen maar ook hun motivatie, hun angsten en hun overpeinzingen. Reizen in je eentje geeft je immers ruimschoots de tijd om thema’s als vertrouwen en intuïtie, gevaar en standvastigheid en uitdaging en beloning te overdenken.

In je eentje op avontuur is een lofzang op het avontuur en een inspiratiebron voor hen die hun eigen tochten in de wilde natuur plannen (of deze stilletjes voor zich uit schuiven).
Susan Fox Rogers redigeerde vele reisboeken en schreef bijdragen voor diverse bundels. Ze woont in de Berkshire Mountains in de staat New York.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug