No Image Available

In de ban van Dzjengis Khan

 Series: Op het ritme van de Toereg  Auteur: Nicole Dierckx & Ingrid De Wilde  Pagina's: 487  Tags: azieboekFietsenzuidoost azie |
 Beschrijving:

Deel 3 “op het ritme van de Toeareg” In de ban van Dzjengis Khan

Volg hun spoor van Thailand tot Siberië in deel 3 van de wereldreis-trilogie

‘Op het ritme van de toeareg’.

THAILAND: tropische stormen, een gekapseisde kajak, zwarte magie en verstrikt in een dodelijk web van laffe terreuraanslagen.

CAMBODJA: 6 miljoen landmijnen, gruwelijke getuigenissen van kindsoldaten, een magische ontmoeting met de ‘slangenjongen’ …

VIETNAM: vrouwelijke voetroeiers, getraumatiseerde oorlogsveteranen,     maar ook waterfiles op de grootste drijvende markt ter wereld.

CHINA: kwakzalvermarkten, een huiveringwekkende kabelbaanrit,     op stap met een versleten ezel, een pittige kungfutraining, verder ook adembenemende nationale parken en slavernijpraktijken.

MONGOLIE: In het spoor van Dzjengis Khan trekken ze ten strijde op vurige, ontembare paardjes. Zandstormen, woestijnbandieten … door hun koppige kameel raken ze in de Gobiwoestijn het zandspoor definitief kwijt! En dan dé ultieme apotheose:

SIBERIE: In -55°C wandelen ze duizenden kilometers met treksleeën over bevroren rivieren, trotseren sneeuwstormen en agressieve wolven, zakken door het ijs, worden beschuldigd van    moord en staan oog in oog met de dood.

Hoe hebben Nicole en Ingrid dit overleefd zonder volgwagen, zonder cameraploeg, zonder hulp?

Een bloedstollend reisverhaal …

Je zou van minder koude rillingen krijgen!

Dit derde deel: van Thailand tot Siberië, is rijkelijk geïllustreerd met 560 foto’s, plannetjes, praktische informatie en tips.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug