No Image Available

Ierland: De Ultieme Roadtrip

 Auteur: Cathelijne de Wit-Peijs  Pagina's: 344  Tags: boekeuropaierland |
 Beschrijving:

Cathelijne de Wit-Peijs woont in Ierland en werkt met haar bedrijf Witty Walks als gids in Dublin en de Wicklow Mountains. Tijdens haar tours krijgt zij regelmatig de vraag: “Wat mag ik niet missen tijdens mijn vakantie in Ierland?” In dit boek geeft zij antwoord op die vraag.

Ierland heeft alles wat je nodig hebt voor een afwisselende roadtrip: van kleurrijke dorpjes tot gezellige steden, van spectaculaire kliffen tot stille stranden en van glooiende bergen tot uitgestrekte velden. Dit alles ondergedompeld in een eeuwenoude geschiedenis, omlijst door de rijke Ierse cultuur en ingekleurd door de vriendelijke Ierse bevolking.

Ga mee met Cathelijne op de ‘Ultieme Roadtrip door Ierland’. De reis is opgedeeld in vier routes. We beginnen in Dublin en gaan het hele eiland rond, inclusief Noord- Ierland. Cathelijne deelt haar liefde voor Ierland door te vertellen over haar belevingen onderweg. Daarnaast geeft ze tips waarmee je jouw eigen roadtrip optimaal kunt beleven. Een reisverhaal en reisgids in een.

“Ik hoop dat ik jou kan inspireren met mijn reisverhalen en dat je net zo veel plezier in Ierland hebt als ik.”

Wil je meer reisinspiratie van Cathelijne? Kijk dan op www.deultiemeroadtrip.nl

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug