No Image Available

Het Nieuwe Europa Van Michael Palin

 Auteur: Michael Palin  Pagina's: 288  Tags: boek |
 Beschrijving:

Michael Palin maakte al een Reis rond de wereld in 80 dagen, reisde Van pool tot pool, De cirkel rond, In het spoor van Hemingway, door de Sahara en over de Himalaya. Dit keer blijft hij dichter bij huis: Het nieuwe Europa van Michael Palin is het verslag van de rondreis die hij maakte voor de BBC, langs 21 landen in Midden- en Oost-Europa.

‘Het Nieuwe Europa is een eyeopener,’ zegt Palin. ‘Ik ben diep onder de indruk geraakt van de rijkdom en de verscheidenheid in landschap, taal, cultuur en tradities. Maar naast alle verschillen is er ook veel wat ons Europeanen bindt: onze geschiedenis, onze manier van leven. Het idee van één Europa is voor het eerst in mijn leven iets voor mij gaan betekenen.’

In Het nieuwe Europa van Michael Palin, gebaseerd op zijn dagboekaantekeningen en geïllustreerd met prachtige foto’s van Basil Pao, doet Palin op zijn bekende en charmante manier verslag van een rondreis vol bijzondere belevenissen en verrassende ontmoetingen. Michael Palin werd beroemd als lid van Monty Python’s Flying Circus. Hij speelde in films, maakte televisieseries en schreef vele boeken. Het nieuwe Europa van Michael Palin is zijn zevende reisserie voor de BBC en zijn zevende reisboek.

Michael Palin is schrijver, komiek, acteur en televisiepresentator. Hij maakte deel uit van de komediegroep Monty Python en heeft daarna reisdocumentaires gemaakt en boeken geschreven over zijn reizen naar de Noord- en Zuidpool, de Sahara en de Himalaya. Palin is benoemd tot Commandeur in de Orde van het Britse Rijk.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug