No Image Available

Handboek voor vakantiefietsers

 Auteur: Marica van der Meer  Pagina's: 192  Tags: boekFietsenreistips |
 Beschrijving:

Of je nu van plan bent om naar Santiago de Compostela te gaan fietsen of langs de oude Zijderoute naar Australië, alles begint met een droom en daarna een plan. Dit boek kan je daarbij helpen.

Marica van der Meer heeft jaren ervaring met langeafstandsfietsen. In dit handboek legt ze helder uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een fiets. Alle onderdelen neemt ze op een praktische manier onder de loep.

Voor een reis van twee weken of twee jaar neem je ongeveer hetzelfde mee. Je moet leren leven met weinig spullen, want alles wat je nodig hebt moet in een aantal tassen aan je fiets hangen. En al dat gewicht sleep je iedere dag mee. Planning, reisdocumenten, fietsroutes, navigatie, kampeerspullen, budgettering, reparaties, overnachtingen, gezondheid en veiligheid, fietsvervoer over de weg of door de lucht, alleen reizen of in een groep en tal van andere onderwerpen komen uitvoerig aan bod.

Behalve dat Marica uit haar eigen ervaringen put heeft ze ook een aantal specialisten geïnterviewd, die hun kennis en ervaring delen. Wie dit boek goed benut zal zonder zorgen het avontuur van de fietsvakantie aangaan.

Ik had graag zo’n lekker compact en toch volledig boek gehad, bij de ‘opstart’ van onze fietsreizen! — Gijs van Middelkoop

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug