No Image Available

GR5

 Auteur: Sophie Allegaert  Pagina's: 192  Tags: boekeuropaWandelen |
 Beschrijving:

Elke lange wandeltocht neemt, maar geeft je ook een kostbaar goed: tijd. Tijd om te wennen aan dat trage tempo, tijd om je hoofd leeg te maken, tijd om dat landschap écht te ervaren.

Precies die zee van tijd en ruimte maakt het GR5-pad zo uniek. Want je doorkruist half Europa, goed voor meer dan 2000 indrukwekkende kilometers. Tussen de start in Hoek van Holland en het eindpunt in Nice strekt zich een estafette van eenzame, eeuwenoude landschappen uit. Winderige Noordzeestranden, desolate heide, feeërieke wijngaarden, donkere dennenwouden, de eerste échte cols en bergen, ingeslapen bergdorpen in de zon, en dan, dan duikt plots Nice op: het glorieuze, lichtgevende slot van deze onvergetelijke GR5. Het einde, en tegelijk ook een nieuw begin.

• Blik achter de schermen van de prestigieuze Eén-serie, wandelend door de mooiste landschappen van Europa

• Met handige tips voor wandelen – slapen – eten – bezoeken

• Met inspirerende interviews met cast & crew

Sophie Allegaert heeft een passie voor reizen en schrijven. Ze combineert beide voor zowat alle Belgische tijdschriften. Samen met fotograaf Heiki Verdurme richtte ze www.odierbaarbelgie.be op, een verzamelplaats voor fijne adressen en toeristische tips.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug