No Image Available

En jullie zijn nog steeds getrouwd?!

 Auteur: Myrena Steinz-Laupman  Pagina's: 239  Tags: australiecosta ricakinderennieuw zeelandusa |
 Beschrijving:

Stap in de wondere wereld van een gezin dat hun grootste droom waarmaakte en samen de wereld verkenden. Met drie jonge kinderen van 3, 9 en 11 jaar oud, ondernamen ze een meeslepende reis van 7 maanden vol verrassende avonturen, ontroerende ontmoetingen en waardevolle levenslessen. Van het ruige Ijsland naar het grote Amerika, door naar Frans Polynesie voor de tropische droom en verder naar het kleurrijke Costa Rica, het bijzondere Nieuw Zeeland en tenslotte naar het prachtige Australië, waar ze zowel het oosten als het westen van dit unieke land ontdekten.

In dit boek delen ze hun reisverhalen en geven ze reisinspiratie aan iedereen die ook wil reizen met kinderen. Met nuttige tips, prachtige reisfotos en mooie quotes over het leven, nodigen ze iedereen uit om zijn of haar dromen na te streven en een onvergetelijke wereldreis te maken. Dit boek biedt een schat aan informatie en inspiratie voor iedereen die op zoek is naar avontuur, cultuur en persoonlijke groei. Lees het verhaal van dit gezin en laat je meevoeren op hun unieke en onvergetelijke reis door de wereld.

keywords: Reisverhalen Nederlandstalig, Reisverhalen waargebeurd, Reisverhalen Costa Rica, Nieuw Zeeland, Australie, USA, Frans Polynesie, Moorea.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug