No Image Available

Een jaar in Andalusië

 Auteur: Alain Grootaers  Pagina's: 191  Tags: boekeuropaspanje |
 Beschrijving:

Een jaar in Andalusië is het geestige en hartverwarmende relaas van Jakobien Huisman en Alain Grootaers over hoe ze – met hun elfjarige dochter Julia en hun poes Shukran – hun lang gekoesterde droom waarmaakten en hun huis in Antwerpen inruilden voor een boerderijtje aan de rand van een van de oude witte dorpjes in Andalusië.

We maken kennis met Antonio, de filosofische geitenherder, met Pépé, hun buurman die ongevraagd zijn muilezel in hun tuin stalt, met Diego, de vriendelijke groenteman die liever groenten weggeeft dan hij ze verkoopt, en met talloze andere kleurrijke figuren en gebruiken van Andalusië.

Een jaar in Andalusië laat u mee proeven van het heerlijke landelijke Spaanse leven, waar de tijd traag tikt en de zon het lome ritme van de dag bepaalt.

Alain Grootaers (1964) was hoofdredacteur van diverse tijdschriften en verschillende tv-programma’s. In die hoedanigheid leidde hij talloze creatieve sessies en brainstorms. Hij is auteur van reis-, en kookboeken, een misdaadroman én een filosofisch werk en geeft bedrijfstrainingen in creatief en innovatief denken en in brainstormtechnieken. Hij woont met zijn gezin in Andalusië.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug