No Image Available

De wereld volgens Jim Rogers

 Auteur: Jim Rogers  Pagina's: 408  Tags: boekverhalenbundel |
 Beschrijving:

Na 116 landen bezocht te hebben en 245.000 kilometer gereden te hebben schreef Rogers dit reisboek, dat zijn exotische avonturen beschrijft en een analyse geeft van de economische en politieke toestand in de wereld.
Jim Rogers en zijn vriendin Paige Parker verbleven onder de nomaden, aten zijdewormen en slangen, traden in het huwelijk en beklommen de Kilimanjaro. Rogers formuleert originele opinies, ontkracht verouderde ideeën, en “The Indiana Jones of finance” doet opmerkelijke voorspellingen: in Angola zijn fortuinen te verdienen, India zal in verschillende landen uiteenvallen, de 21e eeuw zal China toebehoren en de euro zal een mislukking blijken te zijn. Rogers schreef hét business reisboek voor de 21e eeuw.

‘Hij is kritisch en neemt geen blad voor de mond, ook niet wanneer het gaat over de minimale interesse van de gemiddelde Amerikaan voor wat er in de rest van de wereld speelt.’ – Het Finaniciële Dagblad

Jim Rogers was met George Soros de oprichter van het Quantum Fund. Toen hij 37 jaar was, kon hij stoppen met werken. Vervolgens was hij hoogleraar aan de Colombia University en schreef hij de bestseller – Investment biker.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug