No Image Available

De reis van mijn leven

 Auteur: Lex Harding  ISBN: 9789089752406  Pagina's: 309  Tags: afrikaboekGelezen |
 Beschrijving:

‘Dit is een boek vol bijzondere ervaringen, maar vooral ook een ode aan de band tussen een vader en zijn twee zonen…’

Media-ondernemer en wereldreiziger Lex Harding ondernam een bijzondere reis met zijn zonen Rein en Rick. In een fourwheeldrive, tent op het dak, trokken de drie mannen dwars door donker Afrika, van Noord naar Zuid. Ze doorkruisten 14 landen en reden 20.287 km.

Over deze 4 maanden durende roadtrip schreef Lex Harding een uniek en persoonlijk boek. Hierin beschreef zijn bijzondere belevenissen in een immens continent dat corruptie, armoede, wreedheid en verdriet even makkelijk blootgeeft als cultuur, schoonheid, geur en kleur.

Een opmerkelijk reisverslag van een vader die voor het eerst langdurig met zijn zonen optrekt, met vele, vaak humoristische , details, maar ook treffende filosofische gedachten. Voor Lex Harding was het de reis van zijn leven.

Lex Harding (1945) is een zeer succesvol media-ondernemer. Hij was niet alleen de populairste radio-discjockey van Nederland, maar stond ook aan de wieg van o.a. Veronica TV, RTL Nederland, Radio 538, de Top 40. TMF en Slam FM. In zijn schaarse vrije tijd is Lex Harding een fervent reiziger.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug