No Image Available

De Plaag Van De IJswind

 Auteur: Ronald Naar  Pagina's: 331  Tags: antarcticaboek |
 Beschrijving:

Nederlands bekendste bergbeklimmer Ronald Naar en zijn medeavonturier Coen Hofstede gaan de ultieme uitdaging aan: Antarctica doorkruisen op ski’s met behulp van parasails. Uitgerust met speciaal ontworpen sleden en bepakt met voedsel en brandstof voor 105 dagen beginnen zij aan een bijna onmogelijke opdracht. Vanaf dag één rijgen de tegenslagen zich aaneen: verwondingen, kapotte materialen, snoeiharde wind, of juist geen wind. In het niemandsland van het zuidpoolgebied vechten zij tegen de elementen, tegen elkaar en vooral tegen zichzelf. En ondertussen tikt de tijd door…

Ronald Naar, behalve auteur en fotograaf was Ronald Naar ook een veelgevraagd spreker bij bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland, waarbij thema’s als succesvol teamwork, de noodzaak van continue verandering, innovatie en inspirerend leiderschap centraal staan.

Naar overleed op 56-jarige leeftijd tijdens een klim op de Cho Oyu (8201m). Hij werd eerst onwel en overleed even later op ongeveer 6800 meter hoogte.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug