No Image Available

De olifanten van Botswana

 Auteur: Ada Rosman-Kleinjan  Pagina's: 92  Tags: afrikaboekbotswanaNamibië |
 Beschrijving:

Ruil het het asfalt in voor diepe zandwegen en ga op safari in Botswana waar overstekende olifanten, rondslenterende zebra’s, statige giraffen, koninklijke leeuwen en brutale apen het ritme van Botswana en dus ook van de reiziger bepalen. Op safari gaan in dit deel van Afrika betekent dat de dieren de baas zijn; waar dieren de baas zijn heeft de reiziger zich aan te passen.

Met een vierwielaangedreven (4×4) auto door de parken van de Okavango Delta in Botswana betekent reizen vol avontuur en spanning. De auteur en haar echtgenoot reisden door het Moremi Game Reserve en Chobe National Park.

Vanuit Windhoek, de hoofdstad van Namibië, reden ze over prima asfalt, waar ezels, geiten en koeien medeweggebruikers zijn naar Botswana. In Maun werden de tanken volgegooid, extra proviand en water, erg veel water ingeslagen. Eenmaal aangekomen in de Okavango Delta maakten de ezels, geiten en koeien plaats voor olifanten, leeuwen en ander wildlife die een reiziger verwacht wanneer hij of zij op safari gaat. Botswana belooft veel maar geeft nog meer.

Dit reisboek is thuis al als een Botswana reisgids te gebruiken, inspireert en geeft reistips. In de auto, voorzien van een kampeeruitrusting en daktent, legde het echtpaar duizenden kilometers af. Via de Caprivistrip en een bezoek aan het Etosha park werd de auto in Windhoek weer ingeleverd.

Het boek bevat fraaie kleurenfoto’s, een landkaart en een literatuurlijst. Geniet van dit Afrika – boek stampvol ware reisverhalen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug