No Image Available

Cappuccino in Jordanië

 Auteur: Anika Redhed  Pagina's: 164  Tags: azieboekjordaniemidden oosten |
 Beschrijving:

Ga mee paardrijden door Wadi Rum, drijven in de Dode Zee en verwonderen in Petra.

Als je naar Jordanië reist, in gedachten of in het echt, zul je zien dat het land nog veel betoverender is dan je denkt. Droom jij van een hoofdrol in een actiefilm? Of zou je wel eens door de Bijbel willen rijden? Dat kan met dit boek! ‘Cappuccino in Jordanië’ is een waargebeurd verhaal over een reis door een land vol wonderen en neemt je mee alsof je er zelf bij bent. Drijf op de Dode Zee, ga paardrijden door een Mars-landschap en overnacht onder de sterrenhemel in de woestijn. Het is de ideale reisroman voor:
– reizigers die binnenkort naar Jordanië gaan en nóg meer voorpret willen (leuk samen met Reisdagboek Jordanie, zie Reis Set Jordanie)
– mensen die er net zijn geweest en langer willen nagenieten van hun spectaculaire reis
– lezers die liever geen zand tussen hun tenen krijgen, maar wél adembenemende avonturen willen beleven.

Anika Redhed, ervaren auteur en reiziger, geeft je een inkijkje in de geschiedenis, sleept je mee in emotionele ervaringen en toont de schokkende keerzijde van het toerisme. ‘Soms is het alsof je in een roman van Stephen King leeft.’ Kan jij de verleiding nog weerstaan om niet te gaan?

Anika Redhed is auteur van de reeks ‘Cappuccino in…’ en ontwerper van reisdagboeken. Als ze niet reist is ze erover aan het schrijven of geeft ze lezingen. Als psycholoog fileert ze graag de mensheid onder het motto: elk land is interessant, zowel de toeristische als de verborgen plekken. Artikelen van haar zijn te vinden op verschillende (inter)nationale websites. Ze heeft in meerdere landen gewoond en gewerkt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug