No Image Available

Beroep: avonturier

 Auteur: Aukje Van Gerven  Pagina's: 307  Tags: afrikaboekethiopiëeuropaFietsenjordaniekeniasyrietanzania |
 Beschrijving:

Op een dag besluit Aukje van Gerven haar leven drastisch om te gooien. Ze hangt haar kantoorbaan aan de wilgen nadat haar relatie plotseling is stukgelopen. Ze gaat het grote avontuur aan en fietst samen met haar Nieuw-Zeelandse geliefde Jon van Tanzania dwars door Afrika, via het Midden-Oosten, door Europa terug naar huis. Avontuurlijk, des te meer omdat de reisgenoten elkaar pas net kennen. Het valt dan ook niet altijd mee om het hoofd te bieden aan de uitdagingen die ze on the road en in hun relatie tegenkomen. Ze zijn helemaal op elkaar aangewezen, ze reizen met minimale middelen, beleven de meest bizarre en mooie dingen en ontmoeten fantastische mensen en culturen. Aukje wil niets liever dan van het reizen haar beroep maken, maar zal haar relatie met Jon deze ultieme test wel doorstaan…

Op de fiets van Tanzania, Kenia, Oeganda, Ethiopié, Soedan, Egypte, Jordanië, Israel, Syrië, Libanon, via Turkije, Griekenland, Italië, Zwitserland, Frankrijk en België terug naar huis.
Aukje van Gerven (1978) is auteur, avonturier en edutainer. Daarnaast is ze ook (voormalig) juriste, historica en runt ze een stichting.
Met haar werk hoopt ze anderen te inspireren nieuwe uitdagingen en hun eigen avonturen aan te gaan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug