No Image Available

Beroep: avonturier

 Auteur: Kees van der Spek  Pagina's: 232  Tags: boekverhalenbundel |
 Beschrijving:

Voor zijn programma’s reist Kees van der Spek de hele wereld over. Veel van wat hij meemaakt haalt de uitzending niet. In dit boek een verslag van zijn avonturen.

Kees van der Spek, Beroep: avonturier. Kees van der Spek reist al bijna tien jaar voor zijn programma’s met verborgen camera de wereld rond, zoals de laatste jaren voor Oplichters aangepakt. Op zijn reizen maakt hij, alleen al door de aard van het programma, veel opzienbarends mee. Maar er zijn ook veel avonturen die ‘bijvangst’ zijn omdat ze niets met de oplichtingszaak te maken hebben. Avonturen die de uitzending niet halen, maar die niet onverteld mogen blijven. Spannend, bizar of hilarisch, maar altijd onderhoudend. Kees beschrijft ze in de voor hem zo kenmerkende prettige, lichte stijl.

Kees van der Spek is journalist en werkte jarenlangbij het programma Peter R. de Vries, misdaadverslaggever.Sinds 2013 presenteert hij zijn eigen programmaOplichters in het buitenland. Eind 2015 werd zijn nieuwe,goed ontvangen programma Graf zonder naam uitgezonden. Op bol.com vind je alle boeken van Kees van der Spek, waaronder het nieuwste boek van Kees van der Spek.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug