No Image Available

Azië zonder airco

 Auteur: Hein Schouwenaars & Pierre van Veggel  Pagina's: 304  Tags: azieboekindiairanmidden oostenroadtripthailandzuidoost azie |
 Beschrijving:

Op 31 maart 2003 verruilen twee jonge consultants hun drukke carrières voor een leven in een witte Toyota Landcruiser. In negen maanden tijd rijden Hein Schouwenaars en Pierre van Veggel van Utrecht naar Kuala Lumpur, een tocht die ze dwars door Oost-Europa, Turkije, Iran, Pakistan, India, Nepal, Singapore, Maleisië, Thailand en Laos voert. De vrienden belanden in een Iraanse politiecel, laten een Afghaanse versnellingsbak monteren in Pakistan, en overleven de hel van de National Highway 27 in India. In Nepal raften ze in het regenseizoen over de kolkende Sun Kosi, en in Zuidoost-Azië hijsen ze zich in maatpakken en verkennen ze de wereld van de glimmende kantoor- torens van Singapore en Kuala Lumpur.

Het reisverslag van Hein en Pierre vertelt op humoristische wijze over de avonturen en de cultuurschok die je als westerling tegenkomt als je op een dag in je auto stapt en consequent oostwaarts blijft rijden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug