No Image Available

Alleen

 Auteur: Tim Voors  ISBN: 978-90-5956-883-9  Pagina's: 238  Tags: boekGelezen |
 Beschrijving:

Waarom verlaat een vader zijn gezin om zes maanden lang alleen 4286 kilometer dwars door Amerika te lopen? Tim Voors beschrijft zijn voettocht een van de mooiste en langste paden van de wereld, de Pacific Crest Trail. Tijdens zijn tocht door de bergen ondergaat Tim intense angst, ervaart hij dat pijn ook voldoening kan geven, leert hij te genieten van alleen-zijn en wordt het eindelijk leeg in zijn hoofd.

Tijdens zijn tocht door de bergen ondergaat Tim intense angst, ervaart hij dat pijn ook voldoening kan geven, leert hij te genieten van alleen-zijn en wordt het eindelijk leeg in zijn hoofd. Hij ontwikkelt een hartstochtelijke romance met de wildernis, maakt nieuwe vrienden en moet zich constant aanpassen aan de onvoorspelbaarheid van het weer en de natuur.

 

De Pacific Crest Trail is een wandelpad dat loopt van de grens met Mexico tot aan Canada.

Tim Voors (1972) loopt veel en graag. Zijn reizen voeren hem dwars door Amerika en de Pacific Crest Trail (3.286 kilometer), over de Te Araroa Trail in Nieuw-Zeeland (3.000 kilometer), de Japanse 88 Temples Trail (1.300 kilometer) en langs verschillende routes door Spanje en Santiago de Compostela.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 1 reviews
 by Travelton
Mooi verhaal

Tim neemt je mooi beschreven mee op de PCT in alle details. Het einde wordt wat afgeraffeld.


 Terug