No Image Available

Alleen op reis

 Auteur: Christian Nijhof  Pagina's: 220  Tags: azieboekthailand |
 Beschrijving:

De bijna veertigjarige Christian heeft weinig te klagen: hij heeft carrière gemaakt, een eigen woning en een grote familie- en vriendenkring. Maar in plaats van gelukkig te zijn voelt hij steeds meer dat hij zich niet langer thuis voelt in de huidige maatschappij die draait om presteren, werken en materialisme. Hij besluit zijn vaste baan op te zeggen en alleen op reis te gaan. Backpacken door Thailand zonder concreet plan.

In Thailand maakt hij kennis met de krachten van de natuur, oosterse wijsheden, Boeddhisme, meditatie en mindfulness. Hij ontmoet bijzondere mensen die hem een boodschap brengen: je mag je hart volgen en vertrouwen op je gevoel!

Van zijn (reis)ervaringen en gedachten schreef hij een boek. Het verhaal over zijn spirituele zoektocht naar antwoorden op levensvragen. De reis van hoofd naar hart.

Een verhaal over een zoektocht naar antwoorden op levensvragen, het groeiproces in ontwikkeling, uit de comfortzone gaan, vertrouwen op het gevoel en meegaan in de flow.
Je wordt meegenomen op een reis met inspirerende plekken, lekker eten, Oosterse wijsheden en inspirerende ontmoetingen. Ook onderwerpen zoals het Boeddhisme, mindfullness en meditatie komen aan bod, naast andere aardse, spirituele en filosofische onderwerpen zonder daarbij zweverig te worden. Een voorbeeld hiervan is de ondervonden tegenstelling in de benadering van het leven, ten opzichte van de rationele westerse wereld waarin wij hier leven en de ‘mildere, minder op prestaties gerichte’ (mindfullness) benadering in het Oosten.

Christian Nijhof: een organisatie consultant en muzikant die zijn leven heeft omgegooid.
Inspireren, creëren, faciliteren en musiceren voor een betere wereld!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug