No Image Available

AfricAlive: Endelevu Safari

 Auteur: B. Dumitrescu & D.A. Mager  Pagina's: 130  Tags: afrikaboekeuropamarokkomotorNamibiëzuid afrika |
 Beschrijving:

Na vijf maanden AfricAlive is het eindpunt van de expeditie behaald. Het voelt als maanden geleden dat wij op het terrein van de TU Delf wegreden op zoek naar het grote avontuur, op zoek naar onszelf en op zoek naar de grootste uitdaging van onze studententijd. Nu is het reizen in Afrika voorbij. Het eindpunt is Kaapstad.

Het was een reis om nooit te vergeten; schitterende momenten van intensief rezen, het leren kennen van verschillende culturen, mensen en landen, het bezoeken van de tien verschillende projecten waar we veel van geleerd hebben en het behalen van ons eindpunt, heeft allemaal bijgedragen aan een verwerkelijking van een jongensdroom. Een jongensdroom van zes jongens om precies te zijn.

Als we terugkijken, kunnen we nu al genieten van de verschillende landschappen die Afrika rijk is, de talrijke momenten van contact met de lokale mensen, de mooie initiatieven die als projecten worden ondernomen in Afrika en natuurlijk het ondernemen van deze expeditie. Wij zijn met zijn allen erg vereerd dat wij dit hebben mogen doen en zijn iedereen die ons gesteund heeft, erg dankbaar. Zonder hen was het niet gelukt.

Maar het verhaal van AfricAlive is nog niet over. Het verhaal gaat nog door in het boek wat u voor u heeft. Het is een mengeling van persoonlijke impressies van de mensen die deze reis ondernomen hebben. Het is een naslagwerk wat gemaakt is om de vergeten verhalen niet in de vergetelheid te doen belanden. Het is een boek wat onze verhalen, gevoelens, karakters en dromen bundelt die wij graag met iedereen willen delen.

Het AfricAlive team

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug