No Image Available

AfricAlive: Endelevu Safari

- over land van Delft naar Kaapstad
 Auteur: B. Dumitrescu & D.A. Mager  ISBN: 9789081362719  Pagina's: 130  Tags: afrikaboekeuropamarokkomotorNamibiëzuid afrika |
 Beschrijving:

Na vijf maanden AfricAlive is het eindpunt van de expeditie behaald. Het voelt als maanden geleden dat wij op het terrein van de TU Delf wegreden op zoek naar het grote avontuur, op zoek naar onszelf en op zoek naar de grootste uitdaging van onze studententijd. Nu is het reizen in Afrika voorbij. Het eindpunt is Kaapstad.

Het was een reis om nooit te vergeten; schitterende momenten van intensief rezen, het leren kennen van verschillende culturen, mensen en landen, het bezoeken van de tien verschillende projecten waar we veel van geleerd hebben en het behalen van ons eindpunt, heeft allemaal bijgedragen aan een verwerkelijking van een jongensdroom. Een jongensdroom van zes jongens om precies te zijn.

Als we terugkijken, kunnen we nu al genieten van de verschillende landschappen die Afrika rijk is, de talrijke momenten van contact met de lokale mensen, de mooie initiatieven die als projecten worden ondernomen in Afrika en natuurlijk het ondernemen van deze expeditie. Wij zijn met zijn allen erg vereerd dat wij dit hebben mogen doen en zijn iedereen die ons gesteund heeft, erg dankbaar. Zonder hen was het niet gelukt.

Maar het verhaal van AfricAlive is nog niet over. Het verhaal gaat nog door in het boek wat u voor u heeft. Het is een mengeling van persoonlijke impressies van de mensen die deze reis ondernomen hebben. Het is een naslagwerk wat gemaakt is om de vergeten verhalen niet in de vergetelheid te doen belanden. Het is een boek wat onze verhalen, gevoelens, karakters en dromen bundelt die wij graag met iedereen willen delen.

Het AfricAlive team

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - * Afrika

No Image Available Diepe zakken * Afrika, Fietsen Karin Anema
No Image Available De Robijn op reis * Afrika Ruben Robijn
No Image Available Wegwerkzaamheden * Afrika, * Azië, - Verhalenbundel, Fietsen Harry Wagenaar
No Image Available Reis naar de einden der aarde * Afrika, * Azië, - Verhalenbundel Robert D. Kaplan
No Image Available Dumela * Afrika, Fietsen Eric Schuijt
No Image Available Rijke mensen sterven niet * Afrika Anneke Verbraeken
No Image Available Een Korrel Zand * Afrika Martin Buckley
No Image Available De verborgen ordening * Afrika, * Europa Alfred van Cleef
No Image Available Beroep: avonturier * Afrika, * Europa, Fietsen Aukje Van Gerven
No Image Available 14theroad * Afrika, * Australië/Oceanië, * Azië, * Europa, * Zuid Amerika Joyce Bennis-Wissink
 Terug