No Image Available

25 Wereldroutes Die Je Gedaan Moet Hebben

 Auteur: Floortje Dessing  Pagina's: 447  Tags: boek |
 Beschrijving:

Floortje Dessing gaat opnieuw de wereld over. Voor iedereen die van reizen houdt heeft ze wederom een keuze gemaakt uit alle bijzondere en indrukwekkende reizen die ze tot nu toe gemaakt heeft. Soms dichtbij, maar vaak ver weg. En daar waar de ene reis slechts een kleine afstand beslaat, gaat de andere de halve wereld over. Wereldroutes per luxe trein, minibus of terreinwagen, maar ook per speedboot, op een afgetrapte fiets, in een hevig schuddend vliegtuig of per Russisch onderzoeksschip. Reizen die je het gevoel geven dat je leeft en dat geen dag hetzelfde is, maar waarbij je jezelf ook af en toe afvraagt waar je aan begonnen bent.

Met 25 wereldroutes doe je niet alleen ideeën op voor mooie bestemmingen overal ter wereld, maar je neemt tegelijk een kijkje in Floortjes persoonlijke belevenissen. Ze hoopt je dan ook te inspireren om op pad te gaan!

Floortje Dessing (1970) is al meer dan tien jaar producente/presentatrice van reistelevisieprogrammas. Momenteel presenteert ze 3 op Reis voor bnn. Naast haar werkzaamheden voor televisie is ze ook ambassadeur van Max Havelaar en heeft ze twee succesvolle reisboeken geschreven. Met de opbrengst daarvan startte ze een fair-tradekledingzaak, Nukuhiva, waar ondertussen ook al een tweede filiaal van geopend is.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TravelTon
Average rating:  
 0 reviews

 Terug